Akullore

Akullore me 100% qumësht lope, me vezë katundi dhe nga fruta të vërteta, pa koncentrate e shtesa artificiale.

Djedhëz, mentë, fruta mali, kafe, çokollatë, vanillë dhe banane

Llojet e akulloreve

Akullore

Dredhëza dhe fruta mali

Akullore natyrale që bëhet nga frutat e jo nga koncentratet.

Akullore

Çokollatë dhe kafe

Krejt natyrale me qumësht lope, vezë katundi e kafe të vërtetë.

Akullore

Mentë, vanillë dhe banane

Akullore krejtësisht natyrale.

Trosha Ofertë!

Përveç akullores që definitivisht na duhet këtë verë, te pikat e Troshës ju rekomandojmë poashtu të konsumoni çajin tashmë klasik.

What our costumers say.

Na kontaktoni.

Pejton

Prishtinë, 10000

Republika e Kosovës

+(377) 45 88 22 66

[email protected]

Rexhep Luci

Prishtinë, 10000

Republika e Kosovës

Rifat Burgjevic

Prishtinë, 10000

Republika e Kosovës

Copyright Trosha 2015 Dizajni Trembelat dhe Zhvillimi nga SAP_